mandag 17. september 2012

Sesongen er i gang!

Da er vi i gang igjen - dette året som Gutter U-17! Etter å ha mistet tilsammen 4-5 spillere etter siste sesong, har vi også fått tre nye spillere fra DFI. Så nå er vi en fin gjeng på 10-11 stykker!

I helgen var det premiere med nytt lag i Bærum Open (Tidl. Rykkinn Cup). Vi fikk hard motstand som forventet allerede i første kampen. Sandvika og EB85 har som kjent slått seg sammen til ett toppet Bærum Basket 1. lag før denne sesongen. Laget består nå utelukkende av spillere med landslag- eller kretslagserfaring, eller elever på basketlinje på NTG.

Vi gikk likevel respektløst ut, og lagene vekslet på å ha ledelsen gjennom store deler av kampen. Det var nok Bærumslagets store og kvalitativt høye bredde i troppen som ga dem et lite forsprang på slutten - men vi gjorde en imponerende god innsats. Tapet ble på 10 poeng, 34-24.

I kamp nummer to møtte vi et av Bergens 3-4 beste lag, Frøya. Vi hadde fortsatt saft i beina i denne kampen, og besvarte deres forsøk på å presse oss fullbane med å løpe dem i senk. 43-26 til oss.

Siste kamp mot Fredrikstad var nok ikke til like stor motivasjon for gutta. Vi kunne ikke gå videre til finale på grunn av tapet mot Bærum - og en litt slapp innsats ble likevel kronet med en klar seier.
Espen debuterte på laget i disse kampene, og gjorde sine saker veldig bra!

Det er mye å bygge på i dette laget, og vi trener godt, og kommer til å bli mer og mer sammensveiset utover i sesongen!

Ingen kommentarer: