mandag 21. januar 2013

En opp og en ned i det nye året

Da skriver vi 2013! Vi har rukket å spille to kamper mot Asker. Den første kampen var jevn hele veien, men da vi satte noen avgjørende poeng litt uti 4. periode sikret vi samtidig seieren. Og marginen ble til slutt på 8 poeng.

Sist helg var det benket for returoppgjør i Nesoddenhallen. Og det var akkurat det det ble. Vi fomlet mye i 1. periode, og måtte gå til pause med 11-21 på lystavla. Etter at vi la om angrepet satt spillet mye bedre, og det var helt jevnt etter to perioder.

I denne kampen var det likevel Asker som satte de avgjørende poengene da kampen sto og vippet, og selv med en solid sluttspurt, der vi faktisk hadde sjansen til å komme ajour, ble det tap 50-55.

En del dårlige pasninger fra vår side og god treffprosent fra Asker utgjorde forskjellen. I tillegg var det faktisk kun 4 av våre 8 spillere som noterte seg i poengprotokollen. Her har vi et potensiale for å kunne score noen flere poeng.

Kommende helg er det igjen to kamper. Vi får besøk av Bærum Basket på lørdag, mens søndagen er forbeholdt den sedvanlige januarturen til Kongsberg og møte med BK!

Ingen kommentarer: